Hoe je veilig bitcoin kopen kunt

Binance Holdings Ltd., de toppositie in cryptocurrency-uitwisseling door handelsvolume, voegt aan zijn reeks derivatenproducten toe met driemaandelijkse Bitcoin-futures.

De nieuwe contracten worden verrekend in Bitcoin en lopen af ​​op de laatste vrijdag van elke periode van drie maanden, en maken deel uit van een bredere strategie om futures met vaste afwikkelingsdata te introduceren, zei Binance CEO Zhao “CZ” Changpeng in een interview. Het nieuwe product is beschikbaar op de webhandelsinterface van het bedrijf en zal later beschikbaar zijn op de mobiele versie, zei Binance in een release.

Veilig kopen van Bitcoin

Bitcoin daalde ongeveer 1.8% tot $ 9.695 vanaf 9:07 uur in New York, volgens de samengestelde prijzen van Bloomberg. De grootste cryptocurrency heeft dit jaar 36% gewonnen. Veilig bitcoin kopen kan ook online.

Concurrenten van Binance, waaronder Huobi Global en Kraken, bieden al cryptofutures van meerdere duur aan. Is Binance betrouwbaar?

‘We hebben de eeuwige toekomst, dus we wilden van de langere termijn naar de korte gaan’, zei Zhao. “We hebben veel gebruikers die futures verhandelen op andere platforms met leveringsfutures, en ze vragen ons om leveringsfutures te lanceren zodat ze op één plek kunnen handelen. We lanceren producten op basis van de vraag van gebruikers. ”

Het bedrijf zal in de toekomst waarschijnlijk maandelijkse en wekelijkse contracten toevoegen, afhankelijk van hoe deze uitrol verloopt, zei hij. Binance biedt momenteel tokens en opties met hefboomwerking aan, naast de eeuwigdurende futures zonder vervaldatums.

BTC info

De interesse in Bitcoin stijgt opnieuw, waarbij de grootste cryptocurrency in waarde verdubbelt ten opzichte van het meest recente dieptepunt midden maart om het niveau van $ 10.000 te raken, terwijl beleggers op jacht gaan naar alternatieve activa te midden van marktschommelingen als gevolg van de pandemie van het coronavirus. De digitale valuta markeerde ook een “halvering” -gebeurtenis, toen Bitcoin gegenereerd uit mijnbouw werd verlaagd om de inflatie te beheersen.

Bitcoin heeft het afgelopen jaar zijn reputatie van volatiliteit waargemaakt

Zhao is optimistisch over trends op de langere termijn voor Bitcoin en de crypto-industrie, die de afgelopen maanden zijn ondersteund door een bredere acceptatie door gebruikers te midden van coronavirusgerelateerde volatiliteit en verhoogde kwantitatieve versoepelingsinspanningen van centrale banken.